STL importeren

Locatie

Importeer STL (3D)

Bestand > Importeer

Gebruik het commando Importeer STL (3D) om Stereolithografiebestanden (STL) te importeren. Dit type bestand wordt gebruikt voor 3D-printen, voor het maken van prototypes en in het productieproces. Vectorworks zet de mesh-objecten van 3D-polygonen om in draadwerken.

Om een STL-bestand te importeren:

Selecteer het commando en selecteer vervolgens het bestand dat je wilt importeren.

Als je over een Vectorworks-uitbreiding beschikt, kan je bestanden ook importeren door ze in een geopend Vectorworksbestand te slepen.

Het dialoogvenster ‘Importeer STL-bestand’ wordt geopend.

Selecteer Importeer als symbool om de inhoud van het bestand als een symbooldefinitie te importeren. Meer informatie vind je in Hulpbronnenbeheer en Concept: Vectorworks symbolen.

Draadwerkobjecten bewerken